Nieuws

Plopsa.be €7 korting > 1m

€7 korting meenemen

Op Plopsa.be geniet je nu van €7 korting op tickets >1m Parken: Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo & Plopsa Indoor Coevorden Actieperiode: maandag 07/09/2020 – zondag 25/10/2020

Meer →

€20 korting op Plopsa Funcard

Snel naar de korting

1 jaar onbeperkte toegang tot Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Coevorden, Holiday Park, Majaland Kownaty & 50% korting bij Plopsaqua De Panne. Plopsa-FunCard gaat pas in op de dag van eerste bezoek en is daarna exact 1 jaar geldig. Actieperiode tot en met 03/01/2021.

Meer →

Veilig naar Plopsaland De Panne

Alle vragen en antwoorden voor een veilig bezoek aan Plopsaland De Panne deze zomer.

Plopsaland heropent!!
Meer →

Beekse Bergen 15% vroegboek

Hou jij niet van de stress die samengaat met een lastminute vakantie? Boek dan je verblijf bij Beekse Bergen juist vroeg en profiteer van vele voordelen! Vroege boekers hebben namelijk altijd keuze uit het beste aanbod én ontvangen 15% voordeel op hun verblijf!

15% korting meenemen
Meer →

Plopsa FunCard 3 + 1 gratis

Bij aankoop van 3 Plopsa-Funcards in de webshop krijgt men er 1 gratis (t.w.v. €99,99) bovenop. Actie enkel online in de webshop. Actie enkel geldig op FunCards (niet op FunCards mét parking, GoldCards & BumbaCards). Promocode: ‘FUNCARD

Actieperiode: maandag 14/09/2020 – donderdag 31/12/2020. Geldigheid Plopsa-FunCard: 1 jaar geldig vanaf eerste bezoek

Snel naar de actie! Plopsa.be NL - Funcard 3+1
Meer →

Efteling is weer open

De poorten van de Efteling zijn weer open! Omdat we een maximum aantal bezoekers per dag mogen ontvangen, heb je een geldig entreebewijs én een reservering nodig om de Efteling te bezoeken. Je kunt momenteel een tijdslot reserveren tot en met 30 augustus 2020.

Reserveer je bezoek!
Meer →

Bobbejaanland opent nieuwe coaster Fury

De Fury in Bobbejaanland wordt de snelste achtbaan van de Benelux met een maximumsnelheid van 106 km/u en een maximumhoogte van 43 meter.

Reken daarbij vier inversies en je weet dat spannende momenten gegarandeerd zijn.

Bezoekers kiezen bij het instappen zelf in welke kijkrichting de gondel zal worden gelanceerd. Wat meteen een wereldprimeur oplevert.

Meer →

Bellewaerde opent Aquapark

In Bellewaerde opent op 1 juli het Aquapark. Het park zal in totaal 3000m2 innemen. Blikvangers worden de familieglijbaan Aquaventure en racerglijbaan Splash Clash.

In Aquaventure neem je met vier personen plaats in een band waarmee je de 117m lange glijbaan kan afleggen. Met deze heeft Bellewaerde alvast een Europese primeur vast. In de Splash Clash ga je de competitie aan in twee evenwijdige glijbanen. De baan van het winnende team kleurt gedurende de race groen, die van het verliezende rood.

Meer →

Land of Legends

In juni opent in Bobbejaanland de nieuwe attractie “Land of Legends”.

Meer →