Nieuws

- Sneeuwwitje in Plopsaland De Panne -

17 juni 2024

De musicalhit Sneeuwwitje is terug met een sterrencast!
Vanaf 2 juli 2024 komt dé Studio 100-sprookjesmusical Sneeuwwitje naar het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne. Laat je meeslepen door het betoverende verhaal, de bekende muziek en de indrukwekkende decors!

Dankzij de voordelige combitickets kan je voor de musical ook genieten van de meer dan 50 attracties voor de hele familie in Plopsaland De Panne! Of maak jouw musicalbezoek helemaal compleet met een verblijf in het viersterren superior Plopsa Hotel, inclusief ontbijt, luxueus avondbuffet en twee dagen toegang tot Plopsaland en Plopsaqua De Panne.

- Efteling Danse Macabre -

10 juni 2024

In het najaar van 2024 opent in de Efteling een nieuwe attractie waarbij je zult griezelen als nooit tevoren: Danse Macabre. Deze komt op de plek waar vroeger het Spookslot stond. Betreed de spannende wachtreis en vind je weg naar de abdij. Neem plaats in een van de koorbanken en ervaar een nog niet eerder vertoond spookspektakel op de macabere muziek.

- Plopsaqua komt naar Mechelen -

04 juni 2024

Het stadsbestuur van Mechelen heeft een goedkeuring verleend voor de bouw van een Plopsaqua op de site van Technopolis. Zes jaar heeft het geduurd vooraleer de omgevingsvergunning er kwam. In september zou begonnen worden met de werken. Naast Plopsaqua wordt ook een nieuw stedelijk zwembad voorzien. Waterpret gegarandeerd dus in Mechelen.

- Magische zomer bij Plopsa Resort Belgian Coast -

18 mei 2024

Niet 1 maar 9 waanzinnige deals bij Plopsa momenteel. Ontdek nu de magische zomerdeals bij Plopsa Resort Belgian Coast! Opgelet: elke deal heeft zijn eigen afzonderlijke voorwaarden & geldigheid. Actieperiode: 15/05 – 29/06.

  • Deal 1: 15% korting in juni
  • Deal 2: Sneeuwwitje-arrangement
  • Deal 3: ZomerRevue-arrangement
  • Deal 4: Plopsaland De Panne + gratis Samson & Marie ZomerShow met droomstoel en gegarandeerde toegang
  • Deal 5: Plopsaland De Panne + Sneeuwwitje
  • Deal 6: Familie-ticket 4 personen Plopsaland De Panne
  • Deal 7: Ticket ZomerRevue show in het Studio 100 Theater De Panne
  • Deal 8: Ticket Sneeuwwitje musical in het Studio 100 Theater De Panne
  • Deal 9: Tickets op datum voor Plopsaland De Panne in juni, juli of augustus

- Plopsa Coo deals Magische Zomer -

18 mei 2024

Ontdek 4 verschillende deals voor Plopsa Coo. Heb jij altijd al eens een smurftastisch avontuur willen beleven? Twijfel dan niet langer en koop nu jouw tickets voor Plopsa Coo Ardennes via de zomerdeals. Zo ga jij een onvergetelijke en vooral magische zomer tegemoet!

- Plopsa Hotel Zomerdeals -

18 mei 2024

Betreed het betoverende Plopsa Hotel en laat de magie van de Pre-Summer maand je zomerstart verrijken! Tijdens de maand juni schittert het hotel met een exclusieve aanbieding: ontvang 15% korting op je betoverende verblijf in de maand juni dankzij de promocode ZOMERDEALS.

Actieperiode: 15/05 – 29/06.

- Plopsa breidt elektrisch wagenpark verder uit -

15 mei 2024

Na de recente aankondiging van de investering in elektrische karts in Plopsa Coo Ardennes, zet Plopsa opnieuw een stap richting duurzaamheid met de introductie van 80 elektrische bedrijfswagens, 5 elektrische golfkarretjes en 2 elektrische shuttlebusjes voor het Plopsa Hotel. Deze elektrificatie wordt gerealiseerd in nauwe samenwerking met Plopsa’s automotive partner Van Mossel. Dankzij de expertise van Van Mossel kan Plopsa de overgang naar een elektrisch wagenpark optimaal invullen.

- Efteling maakt trein elektrisch -

09 mei 2024

De stoomtreinen van de Efteling die sinds de introductie in 1969 door steenkool werden aangedreven worden in de toekomst elektrisch. De Efteling wil klimaatneutraal zijn in 2030 en zelfs klimaatpositief in 2032. Daarbij was het uiteraard onontbeerlijk om de treinen, die dagelijks over een drieënhalf kilometer lang parcours door het park, duurzamer te maken.

- Nieuw bij Puy du Fou in 2024 -

18 april 2024

Een nieuwe winkel
La Barbacane wordt in 2024 geopend in de bovenstraat van Font Rognou, naast de reeds aanwezige meesterglasmaker. Bezoekers kunnen er verschillende producten uit de middeleeuwen vinden (replica’s van wapens, middeleeuwse koekjes en thee, hypocra’s, enz.). De winkel zal ook producten aanbieden die verband houden met The Ball of the Phantom Birds en de Knights of the Round Table.

- Nieuwe attracties Bellewaerde niet klaar bij seizoenstart -

16 april 2024

Bellewaerde had voor het nieuwe seizoen heel wat nieuwe attracties voorzien: het themagebied Mundo Amazonia, bijhorende waterbaan Amazonia, boomstambaan Rio Do Cacao en achtbaan Brazilian Buggies. Maar in tegenstelling tot eerdere berichten raakten die niet klaar voor de seizoensopening van 31 maart.

- Geslaagde Paasvakantie voor Plopsa -

14 april 2024

Bij Plopsa maken ze een positieve balans op na de Paasvakantie 2024. Het ‘Studio 100 Festival’ valt in de smaak en dat uit zich ook in de bezoekerscijfers van Plopsaland De Panne. Daarnaast spreken ook de indoor- en waterparken en Plopsa Coo Ardennes van een geslaagde periode.

Plopsaland De Panne ontving 11% meer bezoekers ten opzichte van vorig jaar. Het Studio 100 Festival, dat recent werd gelanceerd, is een schot in de roos. Het fors uitgebreide animatieprogramma in Plopsaland De Panne wordt geapprecieerd door de bezoekers.

- Studio 100 Festival -

12 april 2024

Plopsaland De Panne pakt vanaf 30 maart 2024 uit met het Studio 100 Festival. Het publiek betoveren door een overvloed aan shows, magische ontmoetingen en een gloednieuwe Studio 100 Festival On Wheels. Een jaar, magischer dan ooit, voor alle leeftijden!

Al je favoriete Studio 100-figuren verzameld. Het publiek zal worden ondergedompeld in spectaculaire shows die ze nog nooit eerder zagen in Plopsaland De Panne.

- Puy Du Fou -

14 april 2023

De kalender en prijzen van 2024 staan ​​online op de site. Je kunt ze vinden op de volgende links:

Kalender en dienstregelingen
Tickets Puy Du Fou
Tickets Puy Du Fou + Cinéscénie
Verblijven

- Nieuwe achtbaan De Smurfer in Plopsa Coo -

18 mei 2022

Plopsa Coo gelegen in het hartje van de Ardennen heeft er een nieuwe attractie bij: de Smurfer. Een heuse achtbaan waarbij je het kasteel van Gargamel binnendringt om de gevangen Smurfen te bevrijden.